Penafian

Dengan memasuki laman ini (Aquariaa), pelawat secara langsung akan tertakluk kepada beberapa penafian dan terma berikut:

1. Semua artikel/berita/video yang terkandung di dalam laman ini hanyalah sekadar pendapat peribadi dan terdapat beberapa maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan di masa depan untuk pemilik laman.

2. Aquariaa tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat di laman ini. Segala praktik yang pembaca lakukan melalui pembacaan sesuatu artikel di laman ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca sendiri.

3. Sebahagian besar artikel mungkin sudah tidak sesuai lagi pada satu-satu masa. Tiada jaminan sebarang artikel di dalam laman ini akan memberikan hasil seperti yang dinyatakan.

4. Jika terdapat sebarang sumber rujukan artikel, gambar, video dan munkin penggunaan maklumat atau rujukan tanpa pengetahuan pemilik asal sumber berkenaan, Aquariaa akan mengalihkan atau mengubah maklumat berkenaan dengan segera, jika diarahkan oleh pemilik asal sumber tersebut.

5. Penggunaan gambar, video atau petikan artikel, sebahagian atau sepenuhnya, tanpa izin atau tanpa pengetahuan Aquariaa, adalah dilarang. Terkecuali jika diletakkan pautan ke laman ini atau dengan kebenaran pemilik Aquariaa.

6. Komen yang diberikan oleh pembaca adalah di bawah tanggungjawab mereka sendiri. Aquariaa tidak bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut. Segala komen tertentu oleh pemberi komen, boleh digunakan oleh pihak kami sama ada untuk kegunaan rujukan, testimonial atau sebagai bahan penulisan.

*Tarikh Kemaskini : 25 July 2019